Behandlinger

cTEN og SMILE – de mest avanserte og tryggeste lasermetodene

Laserbehandling av øyet kan utføres med mange forskjellige lasermetoder. ReLEx SMILE gir deg raskt godt syn. cTEN er en berøringsfri laserbehandling som bare tar 30 sekunder. Metodene er en forbedring av tidligere behandlinger innen synskirurgi og de reduserer risiko for komplikasjoner.

Øyeklinikken SynsLaser kan behandle de aller fleste store og små synsfeil, som blant annet nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner, alderssyn og grå stær. For å sikre våre pasienter og redusere ubehag, investerer vi i den fremste teknologien på markedet. Alle synsfeil kan ikke korrigeres med laserbehandling. Da er ofte en linseoperasjon løsningen. ICL linseoperasjon er en behandling som korrigerer nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner der laserbehandling ikke er mulig. RLE linseoperasjon er en behandling for deg som er over 45 år, som har en synsfeil fra før og i tillegg har fått alderssyn.

Kompetanse, teknologi og trygghet

SynsLaser er basert på de tre områdene kompetanse, teknologi og trygghet. Det betyr at våre pasienters sikkerhet og trygghet alltid er det viktigste. Dette oppnår vi ved å sikre deg kirurgisk kompetanse på topp, internasjonalt nivå, den aller fremste teknologien og ledende forskere, som alltid søker etter ny kunnskap og nye og bedre behandlingsmetoder. Før hver behandling fortar vi bransjens mest omfattende forundersøkelse som sikrer at vi avdekker absolutt alt ved dine øyne.

rtvue-octkonanopdscan