Bestill forundersøkelse
– gratis og uforpliktende

Laserbehandling av nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner

Er du plaget ved bruk av kontaktlinser og briller, er kanskje laserbehandling et bedre alternativ for deg. SynsLaser laserbehandler nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner.

frihet-med-godt-syn-2-2
mer-frihet-uten-kontaktlinser-2-2
frihet-uten-briller-2-2 

cTEN - den berøringsfrie laserbehandlingen

SynsLaser er den eneste private øyeklinikken som kan tilby den berøringsfrie laserbehandlingen cTEN. cTEN er den tryggeste og mest skånsomme metoden på markedet og er også en mer presis og individuelt tilpasset laserbehandling med potensiale for enda bedre synskvalitet.

Tidligere var det ikke mulig å laserbehandle nærsynthet og skjeve hornhinner uten å berøre øyet med kirurgiske instrumenter, som kniv, skrape eller børste. Ved cTEN er det kun laserstrålen som berører øyets overflate, noe som medfører at risikoen for komplikasjoner reduseres betydelig.

Ved å undersøke øyet med avanserte måleinstrumenter, kartlegges hornhinnen med en presisjon helt ned i et par tusendels mililmeter. Dette gjør at hver laserbehandling blir individuelt tilpasset pasientens unike hornhinneform. Ingen andre metoder kan i like stor grad tilpasses det enkelte øyet. Les også: Hvorfor er cTEN mer presis enn ASA og LASEK?.

SynsLasers resultater er på høyde med de beste i verden

En studie utført av SynsLasers forskningsavdeling viser at 97 % av alle pasientene vi laserbehandler med cTEN oppnår 100 % syn eller bedre.

Resultatene SynsLaser oppnår med cTEN laserbehandling er på høyde med de beste i verden. Våren 2013 pupliserte SynsLasers forskningsavdeling en artikkel som viser resultatene vi har oppnådd med laserbehandling av nærsynthet og skjeve hornhinner. Studien viser at 97 % av alle SynsLasers pasienter, inkludert dem med store styrker, oppnår visus 1,00 eller bedre. Visus 1,00 tilsvarer 100 % syn.

Se video og les mer om cTEN og andre lasermetoder her 

andreas-jakobsen-valgte-frihet-uten-kontaktlinser

  

– Som friluftsmenneske skapte briller og linser mye ekstra arbeid, og de ble et irritasjonsmoment (...) I dag ser jeg perfekt, og det er en befrielse å slippe briller og linser.

Andreas Jakobsen

Elektriker

Bestill gratis og uforpliktende forundersøkelse i dag!
 

Bestill forundersøkelse

select