Om oss

Synslaser ble etablert i 1995 av dedikerte øyekirurger. Vi har i dag to klinikker, én i Oslo og én i Tromsø. SynsLaser har et litt annerledes fokus enn andre klinikker. Vår virksomhet eies og drives av meget erfarne kirurger og forskere, som ønsker å utvikle og forbedre synskorrigerende behandling.

Målet vårt er å sikre pasienten en 100 prosent smertefri og trygg behandling. Derfor jobber vi alltid etter vår forretningsidé, som sier:

«Ved hjelp av ledende forskere innen synskirurgi, markedets beste teknologi og dedikerte kirurger tilbyr vi så trygg, skånsom og rimelig synskorrigering at folk flest vil ønske det.»

Ledende forskere og kirurger

SynsLaser ligger i tet og dokumenterer dette ved selv å bidra i forskning og utvikling. Som pasient hos SynsLaser vil du møte øyekirurger som deltar aktivt i forskning og kvalitetssikring. Flere av våre forskere har forsket ved Harvard Medical School og publisert en rekke vitenskapelige artikler. De presenterer sine nyeste studier og utveksler kunnskap og erfaringer med ledende kollegaer i det internasjonale fagmiljøet. Resultatene har gjort at Norges Forskningsråd siden 2009 har bevilget midler til SynsLasers forskning.

Markedets beste teknologi

SynsLaser benytter markedets mest nyskapende behandlingsmetoder. Vi er første klinikk i Norge som kan tilby den nyskapende og banebrytende ReLEx SMILE laserbehandling. ReLEx SMILE er lasermetoden som gir deg raskt godt syn, uten ubehag verken under eller etter operasjonen. Metoden har vært på markedet siden 2010, og på verdensbasis er det utført mer enn 100 000 slike operasjoner.

Vi er også den eneste øyeklinikken som benytter den cTEN – en berøringsfri laserbehandling. Dette er den eneste behandlingsmetoden som ikke skjærer, skraper eller børster på øyet før selve laserbehandlingen. Ved cTEN er det kun laserstrålen som berører øyet, noe som reduserer risikoen for komplikasjoner og ikke forårsaker ubehag ved behandlingen. Med 30 sekunders behandlingstid er cTEN i dag den raskeste og mest skånsomme behandlingsmetoden. cTEN gir også pasienten bedre synskvalitet gjennom en mer presis og individuelt tilpasset behandling.

Trygg og skånsom synskorrigering

Fra du kommer til inn til en uforpliktende forundersøkelse, vil du merke vårt fokus på en trygg og skånsom behandling. Mens andre behandlingsmetoder, som for eksempel LASIK, innebærer å skjære i øyet, sikres du med cTEN en maksimalt skånsom og trygg behandling.

Det beste beviset for en kirurgs kompetanse er å se på resultatene. En studie utført av SynsLasers forskningsgruppe i 2012 viser at 97 prosent av våre pasienter som ble behandlet med cTEN oppnådde 100 prosent syn! Dette resultatet er på høyde med de beste i verden.

Vårt verdigrunnlag

Nyskapende

Vi setter vår stolthet i å alltid ligge i tet når det gjelder innføring av nye behandlingsmetoder og ny teknologi.

Ydmyke

Vi har stor respekt for pasientens angst og usikkerhet når det gjelder inngrep på øyet. Vi setter vår stolthet i å gjøre pasienten trygg og fornøyd.

Troverdige

Gjennom vår høye faglige kompetanse sikrer vi pasientene den beste behandlingen de kan få i Norge. Vi vet at vi måles på kvalitet og resultat.

Tillitvekkende

Vi holder våre løfter. Vi gjør vårt ytterste for å levere det vi lover og vi har høy forretningsmoral.