Hvorfor velge oss?

Øyet oppleves som ett av de aller viktigste og mest sårbare organene. Å velge riktig klinikk for synskorrigering er derfor et veldig viktig valg. Vi mener du bør velge klinikk ut fra tre kriterier: kompetanse, teknologi og trygghet.

Kompetanse: Våre kirurger og forskere i Tromsø og Oslo har behandlet flere tusen pasienter og holder jevnlig kurs for andre øyeleger og kirurger på kongresser i inn- og utland.

Teknologi: SynsLaser ligger i front når det gjelder bruk av den nyeste og mest avanserte teknologien. Vi er den eneste klinikken i Norge som benytter øyelasermetodene cTEN og ReLEx SMILE.

Trygghet: Pasientens trygghet er alltid vår hovedprioritet. Fra du møter oss til en omfattende forundersøkelse – der vi velger den tryggeste behandlingsmetoden, til selve øyebehandlingen og etterkontrollene, vil du oppleve at skånsom og sikker behandling og din trygghet alltid er det viktigste.

I tillegg vil vi vektlegge disse punktene:

Seriøs aktør: SynsLaser er en seriøs aktør som har foretatt mange tusen laserbehandlinger siden starten i 1995.

Bredt behandlingsspekter: SynsLaser tilbyr et bredt spekter av behandlinger innen syns- og grå stærkirurgi.

God anseelse: SynsLaser har god anseelse i faglige kretser i inn- og utland og er spesialister på å rette opp feilbehandlinger utført ved andre klinikker.

Anerkjente leger: SynsLaser har en egen avdeling for kvalitetssikring, forskning og utvikling som inkluderer internasjonalt anerkjente spesialister ved ulike universiteter i verden. Dette bidrar til utviklingen av øyelaserteknologi, som igjen sikrer pasienten bedre resulatet, trygghet og økt velvære.

Konkurransedyktige priser: SynsLaser har fornuftige priser. Til tross for at vi hele tiden investerer i det nyeste innen laserteknologi, kan vi tilby konkurransedyktige priser.

Rentefri finansiering: SynsLaser tilbyr rentefri finansiering i samarbeid med Resursbank. Du betaler månedlige avdrag, vi betaler rentene.